Är du vår nya Account Manager ?

En av våra säljare har valt att gå vidare i karriären och därför söker vi nu en ny Account Manager/Projektör.

Rollbeskrivning

I din roll som Account Manager/Projektör hos Citytelecom skapar, utvecklar och underhåller du långsiktiga affärsrelationer till både nya och befintliga kunder.

Du för dialogen med kunden och följer upp de affärsmöjligheter du skapar samt projekterar jobb och ansvarar för kundkontakten från start till slut.

En stor del av arbetet utgörs av kundbesök och i dina arbetsuppgifter ingår besöksbokning, offert-/ anbudshantering, förhandlingar, avslut och uppföljning.

Citytelecom arbetar med helhetslösningar inom installation av IT-infrastruktur såsom nätverk, fiber, wifi. Kunden återfinns främst inom kontorsverksamhet samt datacenter. I rollen som Account Manager hos Citytelecom arbetar du under eget ansvar med en egen portfölj av kunder som kan vara exempelvis operatörer, byggare samt fastighetsägare.

Kvalifikationer

  • Vi ser gärna att du har cirka 2–4 års erfarenhet av uppsökande försäljning mot mellan- och storkunder.
  • Du har en bakgrund inom och ett tekniskt intresse av IT-infrastruktur och IT-lösningar, exempelvis wifi. Du har god datorkunskap (Office) och mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Du innehar B-körkort.

Resor i tjänsten sker främst inom Stockholmsområdet med omnejd. Tjänsten utgår från Södermalm.

Som person

För att du ska lyckas i rollen tror vi att du är en målmedveten och initiativtagande person med en god förmåga att bygga framgångsrika affärsrelationer. Du är ställer upp för dina kollegor, vill leverera bra resultat och trivs att jobba i ett högt arbetstempo. Vidare har du erfarenhet av att självständigt driva dina case från start till mål och har lätt för att se potentialen i olika affärsmöjligheter – allt för att kundnyttan ska bli så bra som möjligt.

Du är en social person som trivs med att träffa nya människor. Du är nyfiken och uppmärksam på kunders olika verksamheter och behov och trivs lika bra på en byggarbetsplats med varseljacka på som i en datahall med skjorta på.

 

Vad innefattar tjänsten

  • En rolig och inspirerande arbetsplats i ett kreativt och positivt gäng
  • En spännande säljroll med stor frihet under ansvar
  • Fast månadslön med viss rörlig del
  • Förmånsbil samt telefon och dator

Välkommen in med din ansökan idag då urvalen samt intervjuerna sker löpande.

Ansökan sker till info@citytelecom.se – märk ansökan med Account Manager.